få Jaramba Premium 2 månader
gratis med telia zone

Inspirera med
Jaramba Förskola

Största appen för små barn
– Nu för er i förskolan!

Massor av pedagogiska övningar, spel och böcker
med Babblarna, Pino, Hello Kitty och många andra.
Speciellt anpassad för Sveriges förskoleverksamheter!

PROVA FRITT 30 DAGAR

SE PRIS OCH BESTÄLL

Allt lärande i en app

Jaramba Förskola utvecklades i samarbete med pedagoger som ett svar på de högre krav på digital kompetens som finns i läroplanen för förskolan. Innehållet följer läroplanen och det är lätt att komma igång och planera undervisningen.

I över 600 spel och filmklipp övar sig barnen på att läsa, stava, fantisera, räkna eller sjunga tillsammans med sina favoritfigurer. Innehållet fylls ständigt på och vi har alltid nya leverantörer av material på väg in.

Enkelhet är A och O

Jaramba Förskola är tänkt att förenkla ditt jobb så mycket som möjligt. Det är en trygg, reklamfri miljö som täcker in allt du behöver för din undervisning. Gränssnittet är intuitivt, du navigerar utefter ämnen och det tar inte mer än någon minut att komma igång. Vi låter också en förskolepedagog ta fram färdiga undervisningssessioner som du kan använda dig av om du vill.

Populära karaktärer

Flera av läromedelsförlaget Natur & Kulturs viktigaste figurer har flyttat in i Jaramba Förskola. Här finns t ex bokserien ”Kompisar” som behandlar värdegrundsfrågor och mattesagor med ”Rutan och Randan”. Böckerna följs upp med förslag på frågor att samtala om eller spel där olika förmågor övas.

…och andra vänner med Jaramba Originals

Hur fungerar Jaramba i förskolan?

Nytt innehåll varje månad från etablerade partners