fbpx

få Jaramba Premium 2 månader
gratis med telia zone

Inspirera med
Jaramba Förskola

Största appen för små barn
– Nu för er i förskolan!

Massor av pedagogiska övningar, spel och böcker
med Pino, Hello Kitty och många andra.
Speciellt anpassad för Sveriges förskoleverksamheter!

PROVA FRITT 30 DAGAR

SE PRIS OCH BESTÄLL

 

Allt lärande i en app

Jaramba Förskola utvecklades i samarbete med pedagoger som ett svar på de högre krav på digital kompetens som finns i läroplanen för förskolan. Innehållet följer läroplanen och det är lätt att komma igång och planera undervisningen.

I över 600 spel och filmklipp övar sig barnen på att läsa, stava, fantisera, räkna eller sjunga tillsammans med sina favoritfigurer. Innehållet fylls ständigt på och vi har alltid nya leverantörer av material på väg in.

Enkelhet är A och O

Jaramba Förskola är tänkt att förenkla ditt jobb så mycket som möjligt. Det är en trygg, reklamfri miljö som täcker in allt du behöver för din undervisning. Gränssnittet är intuitivt, du navigerar utefter ämnen och det tar inte mer än någon minut att komma igång. Vi låter också en förskolepedagog ta fram färdiga undervisningssessioner som du kan använda dig av om du vill.

Populära karaktärer

Flera av läromedelsförlaget Natur & Kulturs viktigaste figurer har flyttat in i Jaramba Förskola. Här finns t ex bokserien ”Kompisar” som behandlar värdegrundsfrågor och mattesagor med ”Rutan och Randan”. Böckerna följs upp med förslag på frågor att samtala om eller spel där olika förmågor övas.

…och andra vänner med Jaramba Originals

Över 800 aktiviteter samlade i en app

 • Lena Danielsson

  Förskollärare Älvstrandens förskola

  “Jag tycker att Jaramba är den absolut bästa app jag någonsin provat! Barnen älskade den och jag med. Har man Jaramba behöver man inget annat!”

 • Carin Andersson

  Förskollärare Tångeröds förskola

  “Jag tycker att helheten är helt fantastisk för vår förskoleverksamhet. Den är verkligen totalt suverän för allt vi jobbar med och dessutom kopplad till vår läroplan. Tack för ett mycket väl genomfört arbete!”

 • Heléne Linderborg

  Förskolechef Blå Grodan i Bromma

  “Jaramba är det enda vi behöver. Och det är jätteskönt! Man kan låta barnen välja helt fritt och veta att allt de möter är bra. Och vi kan ofta hitta saker till våra projekt.”

 • Anna Karin Astner

  Förskollärare och IKT-pedagog i Ljusdal

  “Det bästa med Jaramba är att det är så komplett och samlat på ett ställe. Ett bra komplement i verksamheten. Det är pedagogiskt genomtänkt!”

 • Anki Edler

  Specialpedagog Bräcke kommun

  “Som specialpedagog uppskattar jag att det finns mycket att hämta för barn med särskilda behov. När man får upprepa många gånger och du får den här direkta responsen. Det är väl utprövade saker och samtidigt figurer som barnen känner igen. Det är en styrka.”

 • Louise Andersson

  Barnskötare och IKT-ansvarig i Ämarbo, Ljusdal

  “Förut hade barnen aldrig ro att stanna kvar i en app. De skulle hela tiden jaga efter något nytt. Nu är det mycket lugnare. Med Jaramba har de en enda, trygg miljö och de hittar själva i den.”

 • Monika Hansson

  Förskollärare Galaxen i Bräcke

  “Det bästa med Jaramba är enkelheten och att den greppar över så mycket. Den täcker hela läroplanen, samtidigt är det lätt att hitta något för varje barn.”