få Jaramba Premium 2 månader
gratis med telia zone

Vad innehåller Jaramba?

tisdag 23 Jan 2018 kl 16:39

I Jaramba finns redan fler än 700 aktiviteter i över 40 olika spellistor. Allt från böcker till spel och film med kända karaktärer och roliga teman. Nu lanserar vi en helt ny innehållssida på jaramba.se/inehall där vi presenterar ett urval av allt det som finns att upptäcka i Jaramba.

Uppdelat enligt olika kategorier får ni en enkel och smidig översikt av Jarambas spännande innehåll.

Upptäckarlistor
Här hittar ni spellistan “Pirater & Äventyr”,”På bondgården” och “Mat”. En blandning av olika lärorika aktiviteter för nyfikna barn. Hjälp Hullabaloobas kapten Habhab genom en labyrint så han kan ladda kanonen, eller läs om Pino och hans vänner som är ute på skattjakt.

Ämneslistor
Matteaktiviteterna är framtagna i samarbete med förlaget Natur & Kulturs aktivitetskort i boxen “Aktivitetskort i förskolan Matematik”. Öva på att hitta rätt siffra eller sortera barnens strumpor.

I spellistan “Färg och form” hittar barnen en blandning av flera olika aktiviteter där barnen övar på mönster och färger. Sjung med i “Färgsången” eller sortera katterna och hundarna i rätt storlek. Det finns något för alla små barn.

Kända karaktärer
Flera av de kända karaktärerna i Jaramba har egna spellistor fulladdade med massa aktiviteter. Ni hittar bland annat lärorika spel, böcker och kortfilmer med Pino, Hello Kitty och Babblarna.

Fokuslistor
Labyrinter och memory är två spellistor med interaktiva och lagom utmanande spel som finns i olika svårighetsgrader och teman. Kika i appen för att hitta din favorit!

Museum
I spellistorna “Skansen” och “Spårvägsmuséet” hittar ni en helg mängd med rolig information om djur och fordon. I “Skansen” är det Lilla Kott som är boss. Här kan du få reda på både det ena och andra om djuren och naturen. I Spårvägsmuséets spellista kan du lära dig allt om bussar, båtar och tåg med Stockholms fordonsmecka nummer ett! Spårvägsmuseet ägs av Stockholms läns landsting och kan allt om utvecklingen av lokaltrafiken i vår huvudstad från de första hästbussarna och hästspårvagnarna från 1800-talet fram till våra dagar.

Om du går in på www.jaramba.se/innehall på mobilen eller lärplattan kan du öppna upp aktiviteterna direkt i appen genom att klicka på “Öppna i appen” eller starta din provmånad och klicka på “Prova Jaramba”.

Vi ses i appen!