få Jaramba Premium 2 månader
gratis med telia zone

Event 27:e mars: Lekfullt lärande med Jaramba Förskola!

torsdag 15 Mar 2018 kl 10:39

Den 27:e mars har jag blivit inbjuden för att delta i ett event som presenterar appen Jaramba Förskola lite mer ingående. Eventet äger rum i Natur & Kulturs lokaler på Karlavägen i Stockholm.

Min roll under eventet kommer vara att prata lite mer om det jag redan täckt väldigt mycket i bloggen /pedagogen, det vill säga ge bra, konkreta exempel på övningar man kan göra med barnen på förskolan. Det kommer även vara en hel del information om appens funktioner och innehåll och jag har blivit lovad en hel del tid för att lyssna på er feedback. Så är du en pedagog som är nyfiken på att använda Jaramba Förskola, eller redan har kommit igång, så är det bara dyka upp för lära dig med och få en chans att berätta för utvecklarna vad du vill se mer av!

För att anmäla dig till eventet kan du klicka här.

Här följer mer information om tid och plats:

Kom och lyssna på teamet bakom Jaramba och ta chansen att vara med och tycka till om framtidens digitala läromedel för förskolan.
Dessutom tips på hur man snabbt kan komma igång att jobba med Jaramba Förskola. Inte minst med Natur & Kulturs läromedel Kompisar, Rutan & Randan och digitala matteaktiviteter baserade på Aktivitetskort i förskolan.
Vi bjuder på dryck och tilltugg från 16.30. Evenemanget äger rum kl 17.00 – 19.00.

Datum: 2018-03-27
Tid: 17:00 – 19:00
Plats: Natur & Kultur
Adress: Karlavägen 31
Postnr: 11431
Ort: Stockholm
Sista anmälningsdatum: 2018-03-24 kl: 13:00