få Jaramba Premium 2 månader
gratis med telia zone

Planera med resten av julkalendern i Jaramba Förskola

måndag 10 Dec 2018 kl 13:37

Idag är vi nästan halvvägs till Julafton! Och nu får ni pedagoger tjuvkika bakom resten av luckorna i julkalendern. Bland annat dyker det upp memory och pussel med jultema och en hel del inspiration till sång och lek.

Här nedan hittar ni allt innehåll för 13:e till 24:e december. Ni kan gilla Jaramba Förskola på Facebook för att följa med i julkalendern dag för dag och självklart varje dag i appen.

 

TORSDAG 13 DEC

En sockerbagare

Den omtyckta julsången, här med Babyloonz.

 

FREDAG 14 DEC

Rubys pepparkakshus

Ett juldoftande avsnitt från den tecknade serien om Max & Ruby.

Max är tre år och en energisk kanin. Ruby är hans sjuåriga syster som tar hand om honom. Max säger inte mycket och han tycker om att busa. Ruby är desto pratsammare och det är mer ordning på henne.

 

LÖRDAG 15 DEC

Hurra för Kalle – Mysteriet med skidspåren

Följ med till Richard Scarrys äventyrsvärld och träffa Kalle Katt och hans syster Katty, Dagge Daggmask och många fler. I det här avsnittet ger sig vännerna ut i skidspåren för att lösa ett mysterium.

 

SÖNDAG 16 DEC 3:E ADVENT

Jordgubbs-Lisa – Julen kommer!

I det smaskiga och underbara Jordgubbslandet bor Jordgubbs-Lisa – en snäll men sprallig liten rödtott med gott humör nog att fylla ett helt jordgubbsfält!

Fyra fullmatade avsnitt om när Jordgubbs-Lisa vill ordna något speciellt för sina vänner, då julen är snart här! Hon beslutar sig föra att åka till jullandet tillsammans med Ponny Sötnos för att söka efter de perfekta julklapparna.

 

MÅNDAG 17 DEC

Memory

Minneslek med juliga motiv.

 

TISDAG 18 DEC

Julpussel

Bygg dina egna bilder på snögubbar och tomtar.

 

ONSDAG 19 DEC

Pynta julgranen

Klä granen som du vill ha den! Och vad är det som döljer sig i paketen?

 

TORSDAG 20 DEC

Pinos jul

Det är julafton. Pino får besök av sina vänner Pinolina och pingvinen. Även tomten kommer så klart!

Succénallen Pino är skapad av specialpedagogerna Eva Pils och Anette Norelid och illustratören Kenneth Andersson. Pino charmar alla varhelst han visar sig. En liten nalle att identifiera sig med.

 

FREDAG 21 DEC

Hitta julsakerna

Hitta dem och dra dem till rätt plats!

 

LÖRDAG 22 DEC

Miffy och snökaninen

Tecknad film om den snälla kaninen Miffy och hennes vänner, baserad på den klassiska barnboksfiguren skapad av Dick Bruna 1955.

 

SÖNDAG 23 DEC 4:e ADVENT

Kittys allra första jultårta

En tecknad film med Hello Kitty.

När nordanvinden viner allt hårdare och snön sakta faller över staden då är snart den efterlängtade julen här. Kitty och Mimmy ska baka en alldeles speciell jultårta till farmor och farfar.

 

JULAFTON

Max julafton

Ett juldoftande avsnitt från den tecknade serien Max & Ruby.

Max är tre år och en energisk kanin. Ruby är hans sjuåriga syster som tar hand om honom. Max säger inte mycket och han tycker om att busa. Ruby är desto pratsammare och det är mer ordning på henne.