få Jaramba Premium 2 månader
gratis med telia zone

Tack till alla som kom till vårt seminarium!

torsdag 29 Mar 2018 kl 9:50

I tisdags hade vi äntligen vårt seminarium i Natur & Kulturs lokaler på Karlavägen. Innan kände jag mig lite nervös över att komma ut och prata med användare, läsare och pedagoger men oj, vad kul det var!

Det var helt fantastiskt att så många dök upp och det var så roligt att se hur engagerade ni var, inte bara när det gällde Jaramba Förskola utan i era verksamheter och era barn. Vi fick massor av frågor om appen och vad man kan göra med den, förslag på funktioner och aktiviteter och en hel del vänliga ord. Från mitt perspektiv var det väldigt inspirerande och givande att få samtala med er och jag vet att de på Jaramba uppskattade er ärlighet och ert engagemang väldigt mycket.

Extra tack till Natur & Kultur som lät oss hålla seminariet hos dem och Maria Wedar från N&K som presenterade mer information om den kommande digitala versionen av Språk-boxen i Jaramba.

Även om jag hade en aning redan innan så känns det verkligen som att jag vet vem den här bloggen riktar sig till nu. Fortsatt hoppas jag verkligen att ni alla som använder digitala läromedel i förskolan ska se den här bloggen som en resurs och en plats där ni kan fortsätta lufta era förslag och idéer!