fbpx

få Jaramba Premium 2 månader
gratis med telia zone

Jaramba för Förskolan

Vad är Jaramba Förskola?

Jaramba Förskola är en systerapp till Jaramba som utvecklats i samarbete med pedagoger för att anpassas till förskoleverksamheten. Gränssnittet är intuitivt, navigeringen utgår från ämnen och innehållet följer läroplanen. I flera hundra pedagogiska spel, upplästa böcker, filmer och sånger bekantar sig barnen med bokstäver, siffror, värdegrund, naturvetenskap och mycket mer på ett enkelt och lekfullt sätt. Innehållet fylls ständigt på av befintliga och nya leverantörer.

Som exempel hittar ni läromedelsförlaget Natur & Kulturs figurer i Jaramba Förskola. Här finns bokserien ”Kompisar” som behandlar värdegrundsfrågor och mattesagor med ”Rutan och Randan”. Böckerna följs upp med förslag på frågor att samtala om eller spel där olika förmågor övas. Ett annat exempel är Läromedlet Aktivitetskort i förskolan Matematik, som i sitt analoga utförande är en box med kort. I Jaramba Förskola hittar ni i en digital version där barnen kan sortera, räkna, jämföra och laborera. Som pedagog har du tillgång till information om vilka färdigheter spelen övar samt även hänvisning till aktivitetskorten i boxen om ni redan har eller vill komplettera med den.

Då Jaramba Förskola i grunden är en streamingtjänst kan vi enkelt förstärka med efterfrågat innehåll och vi inleder kontinuerligt samarbeten med leverantörer som levererar innehåll anpassat efter förskolornas behov. Det kan handla om miljö med Håll Sverige Rent eller om djur och natur med Skansen.   

Det är lätt att komma igång.  Appen laddas ner i AppStore eller Google Play och är gratis att hämta hem, men det behövs en licens för att få tillgång till innehållet.

Självklart är Jaramba Förskola en trygg och reklamfri miljö.

Prova appen Jaramba Förskola fritt i 30 dagar!

E-posta forskola@jaramba.se för att få en kostnadsfri provmånad. Vi hjälper er med inloggningsuppgifter och instruktioner för att enkelt ladda ner appen och komma igång. En provmånad innebär inga krav eller att ni binder upp er på något. Är ni intresserade av att fortsätta med Jaramba Förskola som en del i er dagliga verksamhet hjälper vi er att enkelt komma igång med en skarp licens efter att provperioden upphört.

Kontakta oss

Om din förskola/enhet har ytterligare frågor om Jaramba Förskola och appens innehåll, e-posta till  forskola@jaramba.se.  

Futuraskolan om Jaramba Förskola


 

Språkaktiviteter (Natur & Kultur)

 

Exempel: Veckans Bokstav