få Jaramba Premium 2 månader
gratis med telia zone

Om oss

Björn Holmqvist

Co-founder, Business Developer

Björn har lång erfarenhet från dataspelsbranschen och skapade bland annat 90-talets stora spelföretag Vision Park. Ett bolag som han också börsnoterade. Många av dagens föräldrar har själva spelat megahiten Backpacker.

Jag har aldrig jobbat för en målgrupp som överraskat mig så mycket.

Peter Sjöström

Co-founder, CEO

Peter är i grunden ekonom, men hamnade i musikbranschen som producent och låtskrivare under 15 år och har arbetat med många olika artister, från Måns Zelmerlöw till Celine Dion.

Jag är övertygad om att surfplattor kommer att vara en naturlig del av de yngre barnens dagliga liv. Därför är det viktigt att det finns ett vettigt och bra innehåll för dem. Det är min drivkraft bakom Jaramba.

Lasse Anttinen

CMO och presskontakt

070-6977606

lasse@jaramba.se

Lasse var som marknadschef med och byggde upp leksakskedjan Stor & Liten och startade därefter förlagsverksamheten på TV4.

Barn gillar aktiviteter och utmaningar när de själva får välja. Så vi måste hela tiden ha nya i bakfickan.

Viveka Pourshahidi

CCO

Viveka var med och startade TV4-Gruppen och är utbildad i konst, kommunikation och hållbar utveckling.

Den största utmaningen med Jaramba är att nå upp till barnens nivå.

Lisa Hellström

Curator

Lisa är utbildad lärare, TV-producent och redaktör med erfarenhet från bl a Utbildningsradion och SVT:s Bolibompa.

Med de spellistor jag skapat hoppas jag väcka barnens intresse och hålla det kvar. Spellistorna ska vara roliga, spännande och meningsfulla.

Stefan Thulin

Graphic Designer

Stefan har jobbat med speldesign, spelgrafik och grafisk form sedan början av 80-talet. Från fantasyrollspelet Drakar och Demoner till sällskapsspel som Rappakalja.

Jag har ett brinnande intresse för spel i alla dess former.

Lilly Ruijun Wang

Lead Artist

Lilly är uppvuxen i Shandongprovinsen i Kina och blivande tvåbarnsmamma. Hon är utbildad Interactive Art Director från Hyper Island och har en master i Storytelling från Konstfack i Stockholm.

Jag älskar att jobba med barn och jag tycker om när uttrycket både är sagolikt och modernt.

Felix af Ekenstam

Developer

Felix har varit programmerare sedan 1996 med fokus på vackra saker som rör på sig, gärna spel. Har startat och drivit en del egna projekt, senast iOS-spelet “The battle of Polytopia”.

Jag har själv ett barn som är 3 år så det är väldigt kul att jobba med en produkt som passar honom. Jag får så mycket bra feedback direkt.

Linus Niklasson

Developer

Linus började sin bana som AD men kände att programmering passade bättre. Han har över 15 års erfarenhet som utvecklare på olika webb- och reklambyråer.

Det som känns mest givande med det här är att se mina egna barn använda Jaramba dagligen. Då vet man att det är något bra vi håller på med.

Stefan Norberg

CTO

Stefan har jobbat med programvaruutveckling inom en rad olika branscher, från biltillverkning via mobila sjukhussystem och läkemedelsprövningar till demontering och försäljning av begagnade bildelar.

Dagens teknik gör det möjligt att leverera innehåll som förändras och anpassas efter användarens intresse och förmåga på ett sätt som inte varit möjligt tidigare.

Fredrik Torstensson

Growth

Fredrik har sedan slutet av 1900-talet jobbat med några av nordens största varumärken för att utveckla deras digitala kommunikation, drivit webbyrå samt byggt roliga spel för bl a SvT och SR.

Digital kreatör som tror på en glad kund är den bästa marknadsföringen.

Michael Hallgren

Business Developer

Michael är entreprenör och har arbetat med förändringskommunikation i över 20 år. Under 90-talet med fokus på miljöengagemang och fram till nu inom stora företag för att nå uppsatta mål.

Som förälder värdesätter jag att vara delaktig i mina barns utveckling och intressen. Det kan man i Jaramba.