få Jaramba Premium 2 månader
gratis med telia zone

Om oss

Björn Holmqvist

Co-founder, Business Developer

Björn har lång erfarenhet från dataspelsbranschen och skapade bland annat 90-talets stora spelföretag Vision Park. Ett bolag som han också börsnoterade. Många av dagens föräldrar har själva spelat megahiten Backpacker.

Jag har aldrig jobbat för en målgrupp som överraskat mig så mycket.

Peter Sjöström

Co-founder, CEO

Peter är i grunden ekonom, men hamnade i musikbranschen som producent och låtskrivare under 15 år och har arbetat med många olika artister, från Måns Zelmerlöw till Celine Dion.

Jag är övertygad om att surfplattor kommer att vara en naturlig del av de yngre barnens dagliga liv. Därför är det viktigt att det finns ett vettigt och bra innehåll för dem. Det är min drivkraft bakom Jaramba.

Viveka Pourshahidi

CCO

Viveka var med och startade TV4-Gruppen och är utbildad i konst, kommunikation och hållbar utveckling.

Den största utmaningen med Jaramba är att nå upp till barnens nivå.

Stefan Thulin

Graphic Designer

Stefan har jobbat med speldesign, spelgrafik och grafisk form sedan början av 80-talet. Från fantasyrollspelet Drakar och Demoner till sällskapsspel som Rappakalja.

Jag har ett brinnande intresse för spel i alla dess former.

Michael Hallgren

Business Developer

Michael är entreprenör och har arbetat med förändringskommunikation i över 20 år. Under 90-talet med fokus på miljöengagemang och fram till nu inom stora företag för att nå uppsatta mål.

Som förälder värdesätter jag att vara delaktig i mina barns utveckling och intressen. Det kan man i Jaramba.

Linus Niklasson

Developer

Linus började sin bana som AD men kände att programmering passade bättre. Han har över 15 års erfarenhet som utvecklare på olika webb- och reklambyråer.

Det som känns mest givande med det här är att se mina egna barn använda Jaramba dagligen. Då vet man att det är något bra vi håller på med.

Stefan Norberg

CTO

Stefan har jobbat med programvaruutveckling inom en rad olika branscher, från biltillverkning via mobila sjukhussystem och läkemedelsprövningar till demontering och försäljning av begagnade bildelar.

Dagens teknik gör det möjligt att leverera innehåll som förändras och anpassas efter användarens intresse och förmåga på ett sätt som inte varit möjligt tidigare.